Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Otto D. Duintjer

Interviews

Sjoerd de Jong en Maarten Doorman, “Om Nama Shivaj”. Interview met Otto Duintjer in Cimedart, tweemaandelijks tijdschrift over filosofie, 1984, pp. 12-16. Klik hier om het interview te lezen.

Sjoerd de Jong, “Meervoudige Duintjer maakt zich los van ééndimensionale wetenschap: ‘Er verschijnt natuurlijk geen totaalkaartje aan de wand’”. Interview met Otto Duintjer in Folia 5, 18 september 1987, pp. 5 en 7. Klik hier om het interview te lezen.

Ine Spitters interviewde Otto Duintjer voor haar bundel Zonder passie heb je niets (1998), een bundel van gesprekken met zeven vooraanstaande Nederlandse en Vlaamse filosofen. Zie voor het gesprek met Duintjer interview nummer 7.

Otto Duintjer spreekt over zijn visie op paranormale ervaringen in het onderstaande interview met Hans Gerding en Rens Wezelman, in het Tijdschrift voor Parapsychologie, vol. 68, no. 3 (351), september 2001, pp. 4-8. Klik hier om het interview te lezen.

Op 11 oktober 2002 hield Martijn Rozing een lang interview met Otto Duintjer. Het verscheen in hetTijdschrift voor Humanistiek, themanummer ‘Humanisme en spiritualiteit’, maart 2003, nr. 13, jaargang 4, pp. 17-23. Klik hier om het interview te lezen.  

Otto Duintjer spreekt over zijn begrip van "spiritualiteit" met Anton de Wit in Filosofie Magazine 7, 2007, pp. 54-55. Klik hier om het interview te lezen.